Zomerwerk: een beeld en een verhaal

Deze zomer heb ik met genoegen een beeld gemaakt en een verhaal geschreven.

Het beeld

Het beeld heb ik gemaakt voor een goede vriendin die ik reeds meer dan veertig jaar ken en die 75 is geworden. De titel: “Ik bied je oude wijsheid”
Meer over het beeld vind je op de pagina ‘Beeldende talen’.

Het verhaal

Vijf leidinggevenden – afkomstig uit verschillende milieu’s – moeten samen op tocht van hun verantwoordelijke. Het is een vreemd gebeuren: ze moeten hun route zelf uitstippelen; ze hebben geen verbinding via hun mobiele telefoon; onderweg moeten ze een aantal vragen beantwoorden; iedere avond komen ze aan op een andere plek en moeten ze kiezen uit vijf verschillende kamers waar ze zullen slapen. Het doel is om dichter bij eigen leiderschap te komen.
Het verhaal (90 blz – A5) vindt je op de pagina ‘Boeken’.